5 KLJUČNIH KOSOV, KI JIH POTREBUJEŠ V SVOJI OMARI! 😉

5 KLJUČNIH KOSOV, KI JIH POTREBUJEŠ V SVOJI OMARI! 😉

☀ Si se zjutraj že našla v situaciji, ko stojiš pred omaro in si misliš "Nič nimam za obleči." ? Vse smo bile že tam... A za popoln vsakdanji outfit potrebuješ le teh 5 esencialnih kosov. 🔝 Tako se ne boš več znašla v stiski! ☺ Za ogled artikla pa le klikni 👇 na fotografijo.  

1. Preprosta srajca

To je kos, ki ga lahko kombiniraš na vsake hlače kot tudi krilo. Klasika, ki te nikoli ne bo razočarala. Poglej si našo izbiro:

     

2. Klasične jeanske

Z jeans hlačami res ne moreš nikoli zgrešiti, še posebaj če so NORO udobne. Lahko jih nosiš čisto vsakdanje ali pa jih narediš bolj elegantne s pravo izbiro maijce ali čevljev. Te so naše najljubše:

     

3. Blazer

Nič ne popestri čisto preprostega videza kot eleganten blazer. Lahko ga nosiš čez jeanske, krilo ali pa najbolj preprost T-shirt. Poglej si naše kombinacije:

     

4. Črtast pulover

Če imaš na prvem mestu udobje, je črtast pulover popoln kos za tvojo omaro. Stopi izven cone udobja in namesto enobarvnih puloverjev, preizkusi črtastega. Še bolje, če je oversize! 😉

   

5. Udobna obleka

Za dneve, ko ti je kombiniranje večih kosov največja muka, te bo udobna obleka rešila. Dodaš le še najljubše superge in jeans jakno pa si ready!

       

 

Nazaj na spletni dnevnik

Napišite komentar

Upoštevajte, da morajo biti komentarji pred objavo odobreni.