Pogosta vprašanja

1. Na kakšen način vse lahko plačam?

Nudimo vam možnost plačila po predračunu, s kreditno kartico, preko Paypala ali plačilo po povzetju. V primeru izbire osebnega prevzema je na licu mesta plačilo mogoče le z gotovino.

 

 2. Kakšni so moji stroški dostave in kako hitro lahko pričakujem paket?

Cena dostave po Sloveniji je 4,9€ (paket vam bo dostavil GLS), v primeru izbire plačila po povzetju se zaračuna še dodatek 1,9€. V primeru nakupa nad 70€ je po Sloveniji dostava brezplačna, še vedno pa se zaračuna strošek dodatka za plačilo po povzetju. Celoten cenik dostave je na voljo tukaj.

V kolikor so vsi izbrani artikli na zalogi, lahko paket pričakujete v roku 3 delovnih dni. V kolikor izberete prednostno dostavo (strošek 0,99€), vaš paket razvrstimo na vrh seznama pošiljanja, zato je običajno poslan še isti delovni dan.

 

3. Kje in kdaj lahko paket prevzamem osebno?

Paket lahko osebno prevzamete na naslovu Cherry Monday d.o.o, Ljubljanska cesta 18, 1230 Domžale (vhod iz Ljubljanske ceste, veliko dvorišče). Prevzem je mogoč od ponedeljka do petka, med 9.00 in 16.00. Prosimo vas, da se za prevzem najavite in počakate na obvestilo, da je vaše naročilo že pripravljeno za prevzem.

 

4. Imate tudi fizično trgovino, kjer se lahko oglasim za ogled in probo oblačil?

Prav fizične trgovine nimamo, imamo manjši showroom, kjer lahko po predhodnem dogovoru artikle vidite in probate. Za ogled ali probo smo vam na voljo dvakrat tedensko. Naročamo po urah, naš delovnik in vse informacije so na voljo tukaj. Na povezavi vidite razpoložljive termine in uredite svojo najavo. Za najavo nam lahko pišete tudi na info@cherrymonday.com.

Pred obiskom vas prosimo, da nam sporočite katere artikle bi si želeli ogledati in jih probati, saj večine artiklov nimamo razstavljenih. Le te bomo pripravili samo za vas. ❤️ V showroomu je plačilo mogoče le z gotovino ali po predračunu.

 

5. Koliko časa imam za vračilo in kako poteka?

V kolikor vam izbrani artikli ne ustrezajo ali vam niso prav, nudimo možnost menjave ali vračila v roku 14 dni od prejema paketa. V primeru menjave nas prosim kontaktirajte na mail info@cherrymonday.com in vse potrebno bomo uredili tam. V kolikor se odločite za vračilo kupnine, artikle vrnete na naš naslov Cherry Monday d.o.o. Ljubljanska cesta 18, 1230 Domžale. V paket prosimo priložite izpolnjen obrazec za vračilo, ki ga najdete tukaj (podatke lahko zapišete tudi ročno na list papirja). Strošek vračila ali menjave krijete sami.

Več o pogojih vračila in reklamacije si lahko preberete tukaj.

 

6. Kaj pomeni unisize oz. univerzalna velikost?

Kar nekaj artiklov v naši ponudbi je na voljo le v eni, univerzalni velikosti. Univerzalne velikosti se med seboj lahko precej razlikujejo glede na to, kateri konfekcijski številki zares ustrezajo. Običajno univerzalna velikost ustreza od konfekcije 36 - 42. Temu vedno ni tako, zato skušamo pri opisu artikla zapisati tudi ustreznost konfekcije ali mere artikla. Nekateri artikli univerzalne velikosti so lahko manjši (ustreznost le do konfekcije 38/40) ali večji (ustreznost tudi vse do konfekcije 50/52).

V kolikor o izbiri prave velikosti niste prepričani, ne odlašajte in nas kontaktirajte preko spletnega klepetalnika, e-maila ali Facebooka. Z veseljem vam bomo pomagali izbrati pravo. ❤️


7. Imate v ponudbi tudi večje konfekcijske številke?

Imamo! Na naši spletni strani najdete plus size kolekcijo, v kateri se nahajajo artikli, ki ustrezajo od evropske konfekcijske številke 44 vse do konfekcije 50/52. Pri kar nekaj artiklih v opisu najdete točne mere, ki vam lahko pomagajo pri izbiri prave velikosti oz. artikla. Kolekcijo najdete tukaj.

V kolikor o izbiri prave velikosti še vedno niste prepričani, ne odlašajte in nas kontaktirajte preko spletnega klepetalnika, e-maila ali Facebooka. Z veseljem vam bomo pomagali izbrati pravo. ❤️